Om echt te kunnen ervaren wat stilte is moet je heel dicht bij de natuur kunnen staan. Daarbij past dat je in een tent aan de rand van ruig landschap de nacht moet kunnen doorbrengen. Toch vinden wij dat daar wat comfort bij mag. Vandaar dat wij een compromis met de natuur hebben gesloten:

U overnacht in onze 'Chambre d'Amis' een gezellig tuinhuisje onder de notenbomen met slaapkamer (2 persoons bed), kleine living annex kitchenette, porch en riante tuin 2 hectare (20.000 m2) omzoomd door nog meer tuin, weilanden en akkers. Dan nu het compromis, de badkamer (ruime douche, wc, wastafel) is privé maar wel apart op korte loopafstand in een van de bijgebouwen. Het moet per slot van rekening toch een buitengevoel blijven ;-D

De Chambre d'Amis is geschikt voor 2 personen. Er is stroom en (beperkt) warm water. Internet aansluiting is er ook. Dit tuinhuisje is bijzonder geschikt voor wie 'tiny housing' een uitdaging vind of eens wilt proberen. Helemaal alleen, maar net niet volledig afgesloten of afgezonderd.