Beste mensen,

2012 is een heel bijzonder jaar gebleken. Door een plotselinge ernstige ziekte van Gabriëlle zijn al onze plannen in een ander daglicht komen te staan en draait ons leven op veel lagere toeren. We hebben het afgelopen seizoen zo goed als het kon geprobeerd de mensen die al geboekt hadden op te vangen en realiseren ons dat een teleurstelling hier en daar niet uit heeft kunnen blijven. Wij zijn heel blij dat onze Franse overburen ons hebben kunnen helpen want zonder hen was dat niet eens mogelijk geweest.

Gelukkig is de levertransplantatie goed verlopen en is Gabriëlle goed herstellende. De revalidatie zal nog zeker een half jaar duren. We hebben ons als goede voornemen beloofd dat 2013 een super jaar zal worden. Het aantal gasten zullen we wel iets moeten beperken zodat vanaf het seizoen 2013 daarom alleen de studio beschikbaar zal zijn en de nog af te werken "chambre d'amis". Tables d'Hôtes zal niet niet meer beschikbaar zijn.

Wij hopen van ganser harte dat 2013 ook voor jullie een bijzonder goed jaar mag worden waarin jullie wensen gerealiseerd mogen worden. Wij zullen er in ieder geval ons best voor blijven doen!

sayõnara

Christian & Gabriëlle