Voor 2015 hebben wij onszelf bijzonder veel geluk toegewenst. We vinden gewoon dat we dat verdiend hebben. Zoals gebruikelijk willen wij al het geluk dat ons ten deel valt natuurlijk delen met iedereen die ons welgezind is. Gedeelde vreugd blijft nog altijd dubbele vreugd!

Inmiddels hebben we weer onze nieuwe draai gevonden en De Kersenbloesem 'veranderd' in een oase van rust. Niet dat we hier veel voor hebben moeten aanpassen, maar wel dat enkel nog de studio met directe toegang tot het overdekte terras en onze riante tuin aanbieden aan mensen die de natuur en stilte weten te waarderen.

De plannen voor de Chambres d'Amis bestaan nog steeds ;-D. Het huisje staat in de grondverf, is wind en waterdicht en van stroom en water voorzien. Als we dit voorjaar de moed vinden wordt het geschilderd, ingericht en voorzien van een terras. Echt met recht een "huisje op de hei". We houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

We wensen jullie veel plezier met het voorbereiden en uitwerken van jullie vakantieplannen en wie weet zien we jullie als terug in de loop van het jaar onder een goed gesternte.

Hartewens 2015

The only reason for being is to be, a depressing thought at first, very liberating at last