Het jaar 2020 is niet geheel begonnen zoals velen gehoopt hadden. Het coronavirus laat duidelijk zijn sporen na en hindert velen van ons in hun normale beweging.

De Kersenbloesem ligt er momenteel ietwat verlaten bij. Met goede moed proberen we de draad weer op te pakken en alles klaar te maken voor de gasten die ondanks alles er toch even op uit willen. Een ding is zeker, veel mensen kom je bij ons niet tegen. Geen drukte, geen lawaai. Wel heel veel rust en natuur. De supermarkten zijn hier groots van opzet, dus kan er als het moet, veilig gewinkeld worden. We hebben een extra grote ijskast beschikbaar gesteld met diepvries. Eigen spullen meenemen om uw vakantie kan zo natuurlijk ook en hoef je als je wilt, helemaal niemand tegen te komen.

We zullen er zelf dit jaar hopelijk ook vaker zelf aanwezig te zijn om het noodzakelijke onderhoud te doen. Het terrein met zijn 2,5 hectare is elk geval groot genoeg voor ons en de gasten (maximaal 4) om gescheiden van de rust en de natuur te genieten.

Blijf gezond en pas goed op jullie zelf!