De Kersenbloesem kunt u bereiken als volgt:

Adres

GPS

8 chemin de Le Sourd
02120 Colonfay, Aisne
Frankrijk
+33.(0)323-611494

lat: 49.8602638245
lng:  3.7163219452

Route Map - bron via Michelin.nlDe snelste weg naar ons is via de E42 richting Mons(België), afslag R5 richting Maubeuge (Frankrijk) en vervolgens via de RN2 richting Reims via Avesnes-sur-Helpes. In Avesnes-sur-Helpe bij T-splitsing (stoplicht) naar links en bij 2de stoplicht rechts. U vervolgt op de RN2 tot aan La Capelle. Daar gaat u bij het eerste stoplicht rechtsaf righting St. Quintin/Guise (bord is ietwat verbleekt ;). Volg de weg tot 2 km achter Buironfosse en ga linksaf (Quattre Bras) richting Sains-Richaumont. In Marly Gomont gaat u bij de T-splitsing (oorlogsmonument) naar rechts en bij de kruising in Rue Guthin rechtdoor naar Le Sourd. Voorbij Le Sourd de eerste weg naar rechts. U vindt ons in het eerste huis aan uw linkerhand.

Bent u minder gehaast om ons te bereiken en wilt u nog meer van de omgeving genieten dan is er een mooie toeristische route via Beaumont (België). Daarvoor neemt u op de snelweg E25 bij Charleroi de afslag R3 richting Beaumont. Volg in Beaumont de wegwijzers richting Chimay en na het uitrijden van het dorp, bovenop de berg, de afslag rechts richting Avesnes-sur-Helpe. Let op na 500 meter moet u weer linksaf. Eenmaal in Avesnes-sur-Helpe volgt u de beschrijving als boven.

Note: click op de kaart voor een grotere afbeelding. De snelste route is met lichtblauw gemarkeerd, de toeristische route met groen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.