Door omstandigheden zijn we helaas niet meer in de gelegenheid om onze gasten Tables d'Hôtes aan te bieden!

Met enige spijt in het hart moeten we helaas onderkennen dat dit niet meer tot de mogelijkheden behoort. We hebben een lijstje samengesteld met alternatieven en deze toegevoegd aan het informatiepakket dat beschikbaar is voor onze gasten.

Het nuttigen van een gezonde maaltijd vergt speciale aandacht en is een belangrijk facet van ons leven. Van oudsher stoppen we veel van onze tijd en energie in het verzamelen en het bereiden ervan. In de Franse cultuur is een uitgebreide en gevarieerde maaltijd diep verankerd en brengt zelfs het openbare leven ´s middags ruim twee uur tot stilstand. Alhoewel het ons soms tot wanhoop drijft gaan wij graag in deze cultuur mee en breiden het zelfs uit van de lunch naar het avondmaal. Van nature zijn wij vegetariër, volgens deze principes worden de maaltijden dan ook bereid, verdeeld over 3 gangen.

Onze Moestuin - CourgetteOnze moestuin levert een groot deel van onze groenten en alle basiskruiden en worden al naar gelang de seizoenen geplant, geoogst en vers verwerkt in de maaltijden. In de moestuin komt enkel de schoffel en onze handen te pas in de bestrijding van het onkruid. De natuur doet de rest en aangemoedigd door onze inzet en tedere verzorging verzorgt het ons elk jaar rijkelijk met mooie en smaakvolle groenten maar ook fruit uit onze gaard. De olijfolie, wijnazijn, peper, zout en alle andere ingrediënten waarin we zelf niet kunnen voorzien zijn van biologische teelt of natuurlijk gewonnen.

Met lekkere en verse ingrediënten kan het bijna niet anders of ze laten ons genieten van pure en eerlijke smaken wanneer ze door onze zorg en keuze in harmonie met elkaar worden gebracht. Daar hoort natuurlijk ook de wijn bij. Onze huiswijn maakt standaard onderdeel uit van elke maaltijd en zit inbegrepen in de prijs (0,25 liter per persoon). Het is voor ons een sport om overheerlijke wijnen te vinden tegen vriendelijke prijzen en deze te combineren met onze maaltijden. Met veel plezier bieden wij graag een speciaal wijnarrangement aan: u betaalt dan per glas (prijzen variëren van €3 tot €5) en bij elke gang wordt een andere wijn geserveerd. Uiteraard zijn alle wijnen zoveel mogelijk biologisch van aard dan wel op een pure en eerlijke manier verkregen.

De prijs per persoon per maaltijd (3 gangen) is €17,50, water, vruchtensap of huiswijn (0,25 liter per persoon) inbegrepen. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar mogen aanschuiven voor €8,50 per kind, nog jongere kinderen mogen gratis mee eten. Reservering graag vooraf.

Wilt u weten wat onze gasten ervan vinden? Raadpleeg dan ons gastenboek: Heart to Heart

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.