De bloei en het verval van de kersenbloesem (prunus, sierkers) is (in Japan ) verbonden met het leven van de mens. De bloei zelf is een teken dat de lente is begonnen, maar de diepere betekenis is dat deze uitbundige bloesem en teken van nieuw leven net als mensen onderhevig is aan invloeden die we zelf niet in de hand hebben. Het is belangrijk intens te genieten van de bloei van een leven. Daarnaast is het de kunst om te accepteren dat de bloei slechts van korte duur is. Net als de bloesem is ook de mens overgeleverd aan de grillen van de natuur. De één zal mooier en langer bloeien, de ander neemt genoegen met een onopvallende plekje in de schaduw.

De Kersenbloesem

De Kersenbloesem, 2.5ha pure rust in de landelijke omgeving van Picardië aan de rand van de Thiérache met eerbied voor de natuur en een extra stimulans voor het welzijn van de creatieve geest.

Hier in Picardië bent u van harte welkom en kunt u gebruik maken van onze Chambres d'Hôtes. Onze tuinen en accommodatie laten u genieten van een rust die voelbaar is. De Kersenbloesem gunt u de gelegenheid om (even) afstand te nemen van het snelle leven en laat u ontdekken wat stilte ook al weer is.

U kunt nagenoeg exclusief gebruik maken onze tuinen, overdekt terras en natuurlijk de geheel zelfstandige studio met eigen sanitaire voorzieningen, kitchenette en directe toegang tot onze riante tuin. Alles ver weg van de snelweg en de dagelijkse drukte. Natuur pur sang!

Wilt u meer weten? stuurt u dan een berichtje en ik zal u direct en persoonlijk antwoorden:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw gastheer: Christian