De Kersenbloesem biedt haar gasten comfort en gastvrijheid in een landelijke sfeer. Stilte en rust is voor ons vanzelfsprekend. Heerlijk ontspannen vraagt nu en dan ook om inspanning. Hier in Picardië aan de rand van de Thiérache en in de vallee de l'Oise is er voldoende ruimte en gelegenheid voor een actief vakantie vieren. Sinds kort is er ook een nieuw groot overdekt zwembad in Guise (10km) met allerhande activiteiten en mogelijkheden zoals sauna, hamman, jacuzzi, fitness, etc. Een bezoek zeker de moeite waard voor de liefhebber. De natuur rondom rondom Colonfay biedt onder andere gelegenheid tot wandelen, fietsen, kanovaren en paardrijden maar ook het bezoeken van plaatselijke brocante's die in de weekenden in steeds weer andere dorpen gehouden worden. Wij helpen u graag op weg en hebben voor u alvast wat relevante gegevens opgezocht en geïntegreerd op onze site.

Wedstrijden in RibemontDe mooie natuur van de vallee de l'OisePaardrijden in PicardiëBrocante markt bezoeken in Picardië

Meer toeristische informatie vindt u ook op onze beschrijving van de omgeving van Picardië. Wilt u uw verblijf combineren met andere bestemmingen in Frankrijk dan is deze site voor u beslist de moeite waard om te raadplegen: Chambres d'Hotes Wijzer. Vindt u het leuk om tijdens uw vakantie bij kunstenaars te overnachten, kijk dan bij Art en France voor de mogelijkheden en adressen.

Wilt u meer weten? stuurt u ons dan een berichtje en wij zullen u direct en persoonlijk antwoorden. Laat ons ook weten als u meer suggesties heeft, wij horen ze graag:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.