Het jaar 2020 is niet geheel begonnen zoals velen gehoopt hadden. Het coronavirus laat duidelijk zijn sporen na en hindert velen van ons in hun normale beweging.

De Kersenbloesem ligt er momenteel ietwat verlaten bij. Met goede moed proberen we de draad weer op te pakken en alles klaar te maken voor de gasten die ondanks alles er toch even op uit willen. Een ding is zeker, veel mensen kom je bij ons niet tegen. Geen drukte, geen lawaai. Wel heel veel rust en natuur. De supermarkten zijn hier groots van opzet, dus kan er als het moet, veilig gewinkeld worden. We hebben een extra grote ijskast beschikbaar gesteld met diepvries. Eigen spullen meenemen om uw vakantie kan zo natuurlijk ook en hoef je als je wilt, helemaal niemand tegen te komen.

We zullen er zelf dit jaar hopelijk ook vaker zelf aanwezig te zijn om het noodzakelijke onderhoud te doen. Het terrein met zijn 2,5 hectare is elk geval groot genoeg voor ons en de gasten (maximaal 4) om gescheiden van de rust en de natuur te genieten.

Blijf gezond en pas goed op jullie zelf!

Voor 2015 hebben wij onszelf bijzonder veel geluk toegewenst. We vinden gewoon dat we dat verdiend hebben. Zoals gebruikelijk willen wij al het geluk dat ons ten deel valt natuurlijk delen met iedereen die ons welgezind is. Gedeelde vreugd blijft nog altijd dubbele vreugd!

Inmiddels hebben we weer onze nieuwe draai gevonden en De Kersenbloesem 'veranderd' in een oase van rust. Niet dat we hier veel voor hebben moeten aanpassen, maar wel dat enkel nog de studio met directe toegang tot het overdekte terras en onze riante tuin aanbieden aan mensen die de natuur en stilte weten te waarderen.

De plannen voor de Chambres d'Amis bestaan nog steeds ;-D. Het huisje staat in de grondverf, is wind en waterdicht en van stroom en water voorzien. Als we dit voorjaar de moed vinden wordt het geschilderd, ingericht en voorzien van een terras. Echt met recht een "huisje op de hei". We houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

We wensen jullie veel plezier met het voorbereiden en uitwerken van jullie vakantieplannen en wie weet zien we jullie als terug in de loop van het jaar onder een goed gesternte.

Hartewens 2015

The only reason for being is to be, a depressing thought at first, very liberating at last

 

Lieve mensen,

Het lijkt wel alsof we al een tijdje niks meer hebben laten horen, maar we zijn er echt nog ;-D Veel van onze dagelijkse activiteiten melden we op twitter. Wilt u ons volgen? dan is dit de link voor u http://www.twitter.com/dekersenbloesem

Na de winterstop zijn we nu volop bezig met het opknappen en vooral ook weer lekker verfrissen van onze studio en de gastenkamers. Ook willen we voor dit seizoen de '#chambresdamis' in gebruik nemen. Dit is een kleine chalet op ons domein onder de walnoten met vrij zicht rondom. We hebben bewust de badkamer apart op enige loopafstand gehouden. Dit moet echt een vorm van lux oergevoel oproepen, vrij in de natuur maar wel het nodige comfort onder handbereik.

Beste mensen,

2012 is een heel bijzonder jaar gebleken. Door een plotselinge ernstige ziekte van Gabriëlle zijn al onze plannen in een ander daglicht komen te staan en draait ons leven op veel lagere toeren. We hebben het afgelopen seizoen zo goed als het kon geprobeerd de mensen die al geboekt hadden op te vangen en realiseren ons dat een teleurstelling hier en daar niet uit heeft kunnen blijven. Wij zijn heel blij dat onze Franse overburen ons hebben kunnen helpen want zonder hen was dat niet eens mogelijk geweest.

Gelukkig is de levertransplantatie goed verlopen en is Gabriëlle goed herstellende. De revalidatie zal nog zeker een half jaar duren. We hebben ons als goede voornemen beloofd dat 2013 een super jaar zal worden. Het aantal gasten zullen we wel iets moeten beperken zodat vanaf het seizoen 2013 daarom alleen de studio beschikbaar zal zijn en de nog af te werken "chambre d'amis". Tables d'Hôtes zal niet niet meer beschikbaar zijn.

Wij hopen van ganser harte dat 2013 ook voor jullie een bijzonder goed jaar mag worden waarin jullie wensen gerealiseerd mogen worden. Wij zullen er in ieder geval ons best voor blijven doen!

sayõnara

Christian & Gabriëlle

Hartewens 2012 - De Kersenbloesem - Chambres d'Hôtes