De Kersenbloesem ligt officiëel in het stroomgebied van de Oise. Een direct gevaar voor overstroming is er (bij lange na) gelukkig niet dus u kunt gerust en lekker ontspannen in onze Chambres d'Hôtes. Toch, wilt u aktiever ontspannen, de Vallée de l'Oise is een prachtig en schilderachtig natuurlandschap en leent zich uitermate voor een tocht per kano of kayak. Op deze wijze kunt u in stilte genieten van de prachtige natuur en bent u, al is het maar voor even, één met de natuur en alleen op de wereld.

Strategisch verspreidt zijn er voldoende mogelijkheden aangebracht om makkelijk in of uit het water te komen. Alle (trailer)hellingen zijn publiekelijk toegankelijk. In Autreppes (12 km) is een professionele verhuur van kano's en kayaks met georganiseerde tochten tussen de 6 en 40 kilometer. Bezoek hun website voor meer informatie: Location Canoë Evasion.

De pro's kunnen in Ribemont (25 km) terecht. Regelmatig zijn er coursen en competities (afdaling, polo, slalom). Kijk op deze site voor meer informatie: Ribemont Canoë Kayak. Zit u verlegen om vervoer dan helpen wij u graag.

De mooie natuur van de vallee de l'OiseOntspannen kanovaren en kayakken op de l'OiseWedstrijden in RibemontPlan en prijsindicatie kanoverhuur Evasion

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.